Houtworm en Motten bestrijding

Werkwijze

Door onze shock vries techniek en klimaatbeheersing is de behandeling verantwoord en effectief. Het gehele behandelingsproces houden wij nauwlettend in de gaten met behulp van onze dataloggers.

Wat kunt u verwachten?

Aanleveren

U levert het object waarvan u vermoed dat er ongedierte in zit bij ons aan. Vervolgens plaatsen wij uw meubel of object in onze speciaal ingerichte vriezer. Wij doen dit met de grootst mogelijke precisie en zorg. Ook zorgen wij ervoor dat uw object goed ingepakt word, om kruisbestuiving te voorkomen

Ontvochtigen

De vriezer is uitgerust met een speciaal ontvochtigingssysteem. Door dit systeem kunnen wij de objecten op een verantwoordde manier invriezen. En kunnen wij de rondes op afstand gecontroleerd laten verlopen door onze draadloze logger. En is de kans op ijsvorming minimaal.

Vriezen

Door onze shockvriestechniek doden we niet alleen de volwassen diertjes. Ook de eitjes en larven overleven het niet. Hierdoor heeft u dus een optimaal resultaat. Onze vriezer vriest in een zeer korte tijd naar -28 graden. Zo went het ongedierte niet aan de omgeving

Ophalen

Uw meubel of object is nu vrij van levend ongedierte, zowel de larve, het volwassen beestje als de eitjes zijn nu uit het meubel. Als u uw object komt ophalen ontvangt u van ons ook het behandelingsbewijs, zo bent u altijd gegarandeerd van een goed resultaat. 

Wat hebben wij mogen doen?

Geen object is ons te gek. Wij vriezen bijna alle objecten in van caravan tot poppenhuis, van koets tot wieg. Maar af en toe hebben we ook een paar mooie collecties, zoals van diverse musea binnen Nederland. Neem gerust eens een kijkje bij onze foto’s. Maar wij vertellen u ook graag persoonlijk wat de mogelijkheden voor u zijn.

Afspraak maken

Is uw meubel of object aangetast door houtworm, tapijtkever, motten, boktor, bed wantsen, luis of vlooien? En wilt u hier op een relatief snelle en effectieve manier van af zijn? 

Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak.