Houtworm en Motten bestrijding

Over ons

Houtworm en motten bestrijding is gespecialiseerd in het behandelen van diverse objecten. Groot of klein, Dit is bij ons allemaal te realiseren.

Even voorstellen, wie zijn wij?

Welkom op de website van Houtworm en motten bestrijding. Bij ons kunt u terecht om uw meubelen of objecten te laten behandelen tegen houtworm. Dit gebeurt op een milieuvriendelijke wijze waar geen gifgassen of chemische vloeistoffen aan te pas komen. Wij werken met de shock-vries techniek. Deze behandelingsmethode werkt ook bij motten en larven in bijvoorbeeld kleden en gordijnen.

Ons team

Remco Ockhuijsen

Remco ontvangt u graag bij onze vriezer in Loosdrecht, door zijn jarenlange ervaring met het restaureren van antiek en oprichter van het Restauratie Center in Hilversum, weet hij als geen ander hoe kwetsbaar en bijzonder uw objecten kunnen zijn. Als u hem spreekt bij afhalen of langsbrengen van uw object, zult u snel zijn passie en liefde voor het vak opmerken.

Remco draagt verder zorg voor het gecontroleerd invriezen, de planning van de vriesrondes en het coördineren van de ophaal en afgifte dagen.

Roos Mulders

Samen met Remco draagt Roos zorg voor het coördineren van afgifte en ophaaldagen. Daarnaast zult u haar soms spreken bij telefonisch contact, beheert zij de mail en helpt zij bij het plannen van vriesrondes en ondersteunt ze bij het inboeken van afspraken.

 

Ook zorgt zij er voor dat onze sociale media zoals Instagram en Facebook op orde blijven. Zo blijft u u goed op de hoogte blijft van al onze nieuwe updates en ontwikkelingen.

 

Hans Booij

Als een manusje van alles werkt Hans mee bij het in het brengen en halen van uw objecten. Daarnaast kunt u hem tegenkomen bij de inbreng en ophaaldagen. Samen met Remco zorgt hij ervoor dat uw objecten zorgvuldig verpakt worden (indien nodig) en word uw object met de grootste zorg eventueel vervoerd naar onze vriesunit.

 

 

Door de werkervaring in ons atelier weet Hans precies hoe om te gaan met uw dierbare en kwetsbare objecten. 

 

Jurre Linnemans

Jurre is een vakman in hart en nieren en heeft zijn eigen bedrijf in het vervaardigen en herstellen van boot interieurs. Service staat hoog in zijn vaandel en daarbij is hij zijn klanten en die van ons graag van dienst. 

 

Anja de Bruijn

Anja zet zich achter de schermen in, zij coordineert al het in en uitgaande betaalverkeer. Daarnaast draagt zij zorg voor de verwerking van facturen en alle andere bijkomende administratieve werkzaamheden.

 

Ghong da Silva Curiël

Net als Anja werkt Ghong achter de schermen. Deze mooie en overzichtelijke website is mede door haar hulp tot stand gekomen. Daarnaast helpt en ondersteunt zij bij ICT en webdesign.

 

 

Onze missie en visie

Wij staan voor het behandelen van objecten tegen houtworm en ander ongedierte. Helaas moest dit tegenwoordig door middel van gifgassen of vergt dit veel geduld van de eigenaar door het zelf regelmatig te behandelen. Omdat deze methodes niet goed zijn voor het milieu, en vaak niet de resultaten opleveren die men wenst. Zijn wij opzoek gegaan naar een alternatieve methode. Zo is het gecontroleerd invriezen van objecten ontstaan. Wij kunnen op een snelle en efficiënte manier tot in de kern van het object komen. Hierdoor bestrijden wij niet alleen het volwassen ongedierte maar ook de eitjes en larven.